greatmoments

Direktlänk till inlägg 21 april 2021

Presentkort man kan köpa och skicka online

Av Jens Larsson - 21 april 2021 13:49

 

I dessa tider när det är svårt att träffas och ännu svårare att resa, så behöver man alla tips man kan få på presenter som man kan ge utan att ses fysiskt. För ens familj och vänner fortsätter ju liksom att fylla år trots att det är en pandemi. Så vad kan man då ge i present, utan att man måste ses. Jag har gjort lite research som jag tänkte dela med mig av.


Jag hittade många bra tips på vanliga presentkort man kan köpa online här. Men så tänkte jag även försöka hitta lite annorlunda saker och det är dom jag tänkte lista här. 


Prenumeration på Youtube premium

Om man hänger mycket på Youtube blir man smått galen på all reklam som är ivägen när man bara vill kolla på nästa video. Så att ge bort ett presentkort på ett premiumabbonemang där man slipper all reklam kan vara en lysande idé.


En prenumeration på Masterclass

Masteclass är en plattform med kurser man kan gå. Nästan alla kurser hålls av kändisar i olika former. Lär dig sjunga med Christina Aguilera, lär dig laga mat med Gordon Ramsey, lär dig att vara rolig med Steve Martin och så vidare. Med en prenumeration kan man gå hur många kurser man vill under ett helt år. 


Jackbox spel

Partyspel som man kan spela över Zoom eller Skype känns som en riktigt bra present i dessa tider. Kungen av partyspel är Jackbox som har en rad olika spel. Det kanske bästa är Drawful 2 som är en rolig variant av Pictionary där inte bara bilderna kan få poäng utan även hur roliga svar man ger. Så med ett presentkort på Jackbox är man garanterad att ha roligt.


Gymkort för pass online

När man inte längre ska gå till gymmet kan man istället ge bort ett gymkort som gör att man kan gå på pass hemma vid sin dator. Flera av de stora gymkedjorna i Sverige har detta. Man kan även kolla på ClassPass som har pass med engelska instruktörer.


Språkkurs

Rosetta Stone är en av de största inom språkkursen online. Här kan du ge bort en möjlighet för någon att lära sig ett helt nytt språk. Kanske har hen alltid vilja kunna franska? Med Rosetta Stone blir det både enkelt och roligt att lära sig oavsett hur mycket man redan kan.


Meditation

Nuförtiden känns det som att alla skulle behöva meditera regelbundet, för att varva ner och stänga ute det konstanta bruset. Det finns massor av appar och annat för att meditera, men en av de bättre är Headspace. Dock behöver man ett abbonemang för att kunna använda Headspace regelbundet. De har allt från nybörjarkurser till meditationer för riktigt vana meditationsgurus.


Sådär, det var mina tips på lite ovanligare presentkort man kan köpa online. Har du fler tips får du gärna skriva en kommentar!


#presentkort #presenter #online #födelsedag

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jens Larsson - Söndag 21 jan 21:11

Att vara sann mot sig själv är en djup och mångfacetterad process. Det innebär att vara medveten om, förstå och acceptera vem du är i ditt innersta. Det handlar om att lyssna på din egen inre röst och följa den, även när yttre påtryckningar eller för...

Av Jens Larsson - 11 oktober 2023 15:16


  Den som gillar trädgårdsarbete vet vilken fantastisk effekt det kan ha på en stressad nutidsmänniska. Men hur mycket man än gillar trädgård vill man kanske inte rensa ogräs mer än nödvändigt. Om du har trädgård vet du hur viktigt det är med mark...

Av Jens Larsson - 19 augusti 2023 11:08


  Jag vet inte hur det är för er andra med barn, men jag ser verkligen fram emot sagostunderna ihop med barnen.   Att läsa sagor för sina barn är en av livets mest värdefulla stunder. Det är en tid då vi kan koppla av från vardagens stress och...

Av Jens Larsson - 10 april 2023 16:58

"Big Magic: Creative Living Beyond Fear" är en bok av Elizabeth Gilbert, författaren till den bästsäljande romanen "Eat, Pray, Love". Boken handlar om hur man kan övervinna rädsla, hitta inspiration och leva ett kreativt liv.   Courage (Mod) De...

Av Jens Larsson - 28 mars 2023 20:13

Att skriva sin egna minnestal kan tyckas vara en märklig övning, men det är faktiskt en användbar teknik för att motivera dig att uppnå dina livsmål. Genom att reflektera över vad du skulle vilja att dina nära och kära ska säga om dig när du inte län...

Presentation

Det finns ögonblick i livet som är värda att spara. En del sparar kanske bara de riktigt stora ögonblicken, som när man gifter sig, får barn eller åker på en resa. Många glömmer kanske att det finns små ögonblick även i vardagen som är värda att spara. Gr

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards